مسابقات فوتسال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان به مناسبت روز دانشجو با حضور ۱۲ تیم در قالب جام شهید حججی برگزار شد.

مدیر کل تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «مسابقات فوتسال دانشجویی واحد کرمان با عنوان جام شهید حججی به مناسبت روز دانشجو در این دانشگاه برگزار شد.» علی حمزه ای افزود: «این مسابقات با حضور ۱۲ تیم دانشجویی و در قالب دو گروه برگزار شد و در دور اول مسابقات که به‌صورت گروهی برگزار شد، از هر گروه دو تیم برتر به مرحله بعد صعود کردند و در مراحل بعدی مسابقات به‌صورت حذفی برگزار شد.» وی تصریح کرد: «این مسابقات برای ایجاد روحیه شور و نشاط بین دانشجویان و تقویت فضای وحدت و همدلی میان دانشجویان برگزار شد.» حمزه ای اظهار کرد: «متین حاج اکبری از تیم شهید مختارآبادی به عنوان بهترین گلزن و سید محمد طه رضوی از تیم تربیت بدنی واحد کرمان بعوان بازیکن اخلاق انتخاب شدند.» در پایان این مسابقات تیم انجمن مکانیک توانست با مغلوب کردن همه رقبا در بازی فینال با نتیجه ۶ بر ۳ تیم پدیده را از پیش روی برداشت و بر سکوی قهرمانی تکیه زد. تیم پدیده به مقام دوم بسنده کرد و تیم تربیت بدنی توانست رتبه سوم را به خود اختصاص دهد. در آیین اختتامیه این مسابقات نیز رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و اعضای هیات رئیسه واحد کرمان با حضور در مسابقه نهایی علاوه بر بازدید از این مسابقه مدال و جام تیم های برتر را اهدا کردند.