به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش، همایش پیاده روی دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم که با استقبال چشمگیر خانواده‌های کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان همراه بود، شرکت کنندگان پس از پیاده روی با حضور در جوار قبور مطهر شهدای گمنام واحد با آرمان‌های انقلاب و شهدا تجدید میثاق کردند.

در این مراسم دکتر حمدالله منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ضمن تبریک آغاز هفته تربیت بدنی و ورزش اظهار کرد: «همایش پیاده روی دانشجویان، کارکنان و اساتید با دو هدف حفظ نشاط و سلامتی کارکنان و محکوم کردن سخنان سخیف رئیس جمهور آمریکا برگزار شده است.»