قهرمانی واحد کرمان در مسابقات طناب کشی جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دولت استان ۰۳ آبان ۱۳۹۶

چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دولت با حضور ارگان های مختلف و بیش از هزار ورزشکار در کرمان درحال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی واحد کرمان، در مسابقات طناب کشی این جشنواره فرهنگی ورزشی تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان توانست با شکست رقبا جایگاه سوم را از آن خودکند.

تیم طناب کشی دانشگاه آزاد اسلامی واحدکرمان به مربی گری رحمان فریزنی و سرپرستی محسن کاظم زاده و با حضور مهدی علیزاده، علیرضا وحدتی، غلامرضا رضایی، سید مهدی هاشمی، قدرت الله سعید، احمدسلاجقه، علی گنجو زاده، امین رحیمی و هادی شفیعی در این مسابقات خوش درخشید.

بر اساس این گزارش تیم‌های بانک ملت و شرکت گاز هم به ترتیب جایگاه اول و دوم را از آن خود کردند